top of page
IMG_1871.JPG

PETRA

Svoje izobraževanje na področju kozmetike sem začela na Srednji šoli za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo v Ljubljani in nadaljevala s študijem kozmetike na Visoki šoli za storitve. Ob osnovnem izobraževanju sem opravila tudi druge tečaje in si hkrati nabirala praktične izkušnje z delom v kozmetičnih salonih, ter z ustvarjanjem na raznih modnih revijah, snemanjih ter fotografiranjih kot make up artistka. Leta 2013 sem odprla studio Lux, medicinsko estetski studio v Bohinju. Dve leti kasneje pa sem posel začela razvijati tudi v Ljubljani. Sprva s celostno kozmetično ponudbo, kmalu pa sem se začela fokusirati le na obrvi, ki so že od nekdaj moja strast. V tistem času sem se tudi pridružila šoli, kjer sem svoje znanje predajala naprej. 


Ljubezen do Obrazov in oblikovanja obrvi me torej spremlja že skoraj polovico življenja. In le ta se vedno bolj poglablja. 
Danes sem specializirana oblikovalka obrvi s svojo znamko Lux Brows. Nenehna iskalka novega znanja in izkušenj, saj le tako lahko svojim strankam nudim najboljšo izkušnjo.

NINA

Od nekdaj me nadušujejo poslovne ideje in njihov preporod iz koncepta na papirju v realnost. Lux je ena izmed mojih najljubših zgodb, v kateri se najdem in rastem skupaj z njo. Skrbim za tehnično podporo studia, spletno trgovino in b2b prodajo.

 

Sem vodja Luxove »pisarne v oblaku« - na vsakem koraku.

IMG_1857.JPG
IMG_1885.JPG

EVA

Moje življenje je zavito v umetnost. Že od malih nog sem rada ustvarjala,  v najstniškem obdobju pa zaključila srednjo šolo za oblikovanje in fotografijo. V času študija sem svoje popoldneve preživljala kot modna stilistka, pred kratkim pa pridobila še mednarodni certifikat umetnika ličenja s strani MUD akademije.

Moja največja strast je ravno ličenje. Odkar sem postala umetnica ličenja pa so obrvi zasedle posebno mesto v mojem srcu.

Sem srčna oseba, ki uživa v družbi dobrih ljudi, posebno zadovoljstvo pa mi predstavlja dejstvo, da lahko s svojim delom nekomu narišem nasmeh na obraz.

MAJA

Prvotno sem po izobrazbi plesalka, ki se je po zaključeni Umetniški gimaziji za sodobni ples usmerila v svet lepote. Vedno obdana s kreativnimi ljudmi, ob katerih sem se, in se še vedno počutim zelo domače, sem odkrila delo maskerke.

S pridobitvijo treh mednarodnih certifikatov za ličenje sem se pri 20 letih podala na samostojno podjetniško pot. Sedem let delam kot maskerka na TV serijah, filmih, reklamah in dogodkih.

 

Senčenje obrvi je del mojega vsakdana in vedno se mi je zdelo, da vse obrvi niso dosegle svojega potenciala samo s senčenjem. Tukaj pridejo na vrsto obiski pri najboljši ekipi - Lux Brows.

IMG_1866.JPG
IMG_1858.JPG

LUXICE OCENIJO

SABINA

Iskreno priporočam! Nisem mogla verjeti, da je možno imeti perfektne obrvi brez senčenja in risanja. Jaz sem bila iskreno šokirana nad rezultatom..v dobrem smislu.

EVA

Če želiš najlepše obrvi v mestu ... Greš k Petri. Punca obvlada in sploh ni dvoma, da postaneš redna stranka.

TIKA

No, tole me je pa malo sezulo. Šla 'malo probat' ker sem firbčna in končala z OMG, Whoa, WOW, What did just happen'?! Perfektno, še sama nisem vedela, da imam lahko tako lepe obrvi. Petra je res umetnica, kapo dol! Se vidimo!

bottom of page