Petra.JPG

PETRA

Svoje izobraževanje na področju kozmetike sem začela na Srednji šoli za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo v Ljubljani in nadaljevala s študijem kozmetike na Visoki šoli za storitve. Ob osnovnem izobraževanju sem opravila tudi druge tečaje in si hkrati nabirala praktične izkušnje z delom v kozmetičnih salonih, ter z ustvarjanjem na raznih modnih revijah, snemanjih ter fotografiranjih kot make up artistka. Leta 2013 sem odprla studio Lux, medicinsko estetski studio v Bohinju. Dve leti kasneje pa sem posel začela razvijati tudi v Ljubljani. Sprva s celostno kozmetično ponudbo, kmalu pa sem se začela fokusirati le na obrvi, ki so že od nekdaj moja strast. V tistem času sem se tudi pridružila šoli, kjer sem svoje znanje predajala naprej. 


Ljubezen do Obrazov in oblikovanja obrvi me torej spremlja že skoraj polovico življenja. In le ta se vedno bolj poglablja. 
Danes sem specializirana oblikovalka obrvi s svojo znamko Lux Brows. Nenehna iskalka novega znanja in izkušenj, saj le tako lahko svojim strankam nudim najboljšo izkušnjo.

NINA

Sem tista Luxica, ki skrbi za vse mogoče in nemogoče stvari. Vedno vem, kaj se v Luxu dogaja ali kje se Petra nahaja in sem vam na voljo, ko so njene roke preveč zasedene za telefon. Skrbim za urejenost rezervacij in naročil ter uživam, kadar se na meni preizkušajo kozmetične novosti.

 

Sem vodja Luxove »pisarne v oblaku« - na vsakem koraku.

nina-kopija1.jpg
Eva.JPG

EVA

Moje življenje je zavito v umetnost. Že od malih nog sem rada ustvarjala,  v najstniškem obdobju pa zaključila srednjo šolo za oblikovanje in fotografijo. V času študija sem svoje popoldneve preživljala kot modna stilistka, pred kratkim pa pridobila še mednarodni certifikat umetnika ličenja s strani MUD akademije.

Moja največja strast je ravno ličenje. Odkar sem postala umetnica ličenja pa so obrvi zasedle posebno mesto v mojem srcu.

Sem srčna oseba, ki uživa v družbi dobrih ljudi, posebno zadovoljstvo pa mi predstavlja dejstvo, da lahko s svojim delom nekomu narišem nasmeh na obraz.

BOJANA

Že od nekdaj sem občudovala, kako lahko z različnimi barvnimi kombinacijami in teksturami prenesemo svoje občutke v drugo obliko. Zame je to predstavljal makeup. 

 

Leta 2017 sem pričela svojo profesionalno pot na šoli ličenja Bardo school of makeup. Delo na setu, TV-ju, fashion weekih in na področjih osebnih storitev (od porok, do drugih posebnih priložnosti) mi je prineslo nove izkušnje in znanje. 

 

Priznam, nikoli se nisem preveč ukvarjala z obrvmi. Petra pa mi jih je predstavila v popolnoma drugi luči in zdaj do njih gojim prav posebno ljubezen. Sem mnenja, da ravno urejene obrvi končnemu videzu dajo tisto piko na i.

Bojana.JPG

LUXICE OCENIJO

SABINA

Iskreno priporočam! Nisem mogla verjeti, da je možno imeti perfektne obrvi brez senčenja in risanja. Jaz sem bila iskreno šokirana nad rezultatom..v dobrem smislu.

EVA

Če želiš najlepše obrvi v mestu ... Greš k Petri. Punca obvlada in sploh ni dvoma, da postaneš redna stranka.

TIKA

No, tole me je pa malo sezulo. Šla 'malo probat' ker sem firbčna in končala z OMG, Whoa, WOW, What did just happen'?! Perfektno, še sama nisem vedela, da imam lahko tako lepe obrvi. Petra je res umetnica, kapo dol! Se vidimo!